Cautare

587 de rezultate pentru "alin cioara" (4.08 secunde)
289 Cod penal, care reglementeaza infractiunea de fals intelectual, iar fapta premierul Emil Boc se incadreaza in prevederile art. 8 alin. (1) lit. b) din Legea nr.
Ion Ciochina se va ocupa de asigurarea managementului la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, iar concursul pentru sefia Agentiei de Prestatii Sociale a fost castigat de fostul presedinte al TSD Gorj, Alin Vacaru.
Declaratia facuta de purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu vine dupa ce, joi, Curtea de Apel a reconfirmat sentinta de politie politica in cazul Gafita.
22, indice 4, alin. 1 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, votul multiplu se sanctioneaza cu inchisoare de la sase luni la cinci ani.
La curs participa 24 de tineri din toata tara, dintre care 13 presedinti de organizatii judetene de tineret, vicepresedinti si consilieri parlamentari, iar pe lista din Constanta figureaza Adrian Sponte", a declarat pentru "Replica" de Constanta, Alin Baciu, coordonatorul proiectului.
5 alin. (2) din Legea 415/ 2002 de organizare si functionare a CSAT. Decizia CCR este definitiva si general obligatorie.
Ioan Mircea Pascu - vicepresedinte la Comisia AFET, Adriana Ticau - vicepresedinte la Comisia TRAN, Titus Corlatean si apoi Alin Antohi in functia de vicepresedinte la Comisia pentru afaceri juridice (JURI).
Precizarile lui Alin Serbanescu (foto), purtatorul de cuvant al MAE, intervin dupa ce un site ucrainean anunta, citand-o pe Tatiana Popa, consulul general al Romaniei la Cernauti, ca Ucraina si Romania vor semna in scurt timp acordul privind micul trafic de frontiera.
3, alin. 1, lit. a) din Legea nr. 677/2001: 'date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
La capitolul strategie politica se vehiculeaza numele lui Dan Mihalache si Alin Teodorescu. Comentatorii spun ca daca mai vine si Miron Mitrea chiar ca s-au scos.
85, alin.3 din Constitutie, atunci cand o remaniere implica modificarea structurii sau a compozitiei politice a Guvernului, ceea ce ar fi cazul daca premierul ignora decizia PSD, dar insista pe calea remanierii, decizia revine Parlamentului, si nu premierului sau presedintelui .
Traian Basescu a fost insotit pe parcursul vizitei de seful Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, de presedintele CJ Cluj, Alin Tise, de primarul Clujului, Sorin Apostu, si de mai multi parlamentari PDL.
De asemenea, judecatorii au stabilit ca "Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice este constitutionala in masura in care prevederile art.41 alin.(2) lit.e) din lege, criticate prin obiectia de neconstitutionalitate, nu se refera la cazurile in care Legea fundamentala admite in mod expres cumulul de functii".
Si nici nu asculta de Alin Teodorescu, reputat sociolog si consultant al doctorului in campania prezidentiala. Si, in plus, sa ne amintim ca se zicea ca doctorul e pe blat cu Basescu.
Plenul Senatului a adoptat un amendament propus de un senator si insusit de toate grupurile politice (PSD+PC, PD-L, PNL, UDMR) in care se prevede ca, prin derogare de la prevederile alin.
Cu personaje rupte de la PSD, precum Octav Cozmanca, Alin Teodorescu, Pavel Abraham sau Anca Alexandrescu sau cei de culoare rosie din linia a doua in judete, este greu sa convingi ca reprezinti schimbarea.
• Eliminarea sedintei Consiliului National de dinaintea Congresului, obligatorie, conform Statutului, (art. 50 alin.2), pentru aprobarea documentelor supuse Congresului;
Intre acestia se va numara, din sursele noastre, sociologul Alin Theodorescu, cel care este responsabil, de altfel, cu doctrina si intocmirea documentelor noii formatiuni.
Alin Teodorescu, despre care nu prea se mai stie daca face parte din PSD sau nu, a confirmat intr-o interventie televizata, ca lucreaza, alaturi de Octav Cozmanca, la crearea unui nou partid de stanga.
118, alin. 5 din Constitutie, cu Legea nr. 291/2007, dar si cu Legea sigurantei nationale si a apararii nationale.
google-analytics.com